October 25, 2020

Hoe te kiezen tussen minibleningen en persoonlijke leningen

Minileningen zijn een goede manier om snel toegang te krijgen tot krediet. Soms vind je jezelf in een snuifje en heb je snel geld nodig. Deze leningen kunnen worden terugbetaald op een moment dat past bij uw looncyclus. U kunt zelfs uw terugbetalingen instellen om rechtstreeks van uw persoonlijke bankrekening te worden afgetrokken.

Pionwinkels

Pawnwinkels bieden mini -leningen aan consumenten, maar ze kunnen ook hoge rentetarieven in rekening brengen. Tarieven kunnen variëren van 5% tot 25% per maand, waardoor deze leningen duur en moeilijk te terugbetalen kunnen worden. Pionwinkels brengen ook vaak kosten in rekening voor alles minilening-zonder-bkr, van beoordelingen en oorsprong tot verzekering en opslag, wat de kosten van de lening aanzienlijk kan verhogen.

Hoewel veel mensen het handig vinden om een pionwinkel te gebruiken om een lening te verkrijgen, hebben deze leningen veel nadelen. Allereerst hebben ze meestal kortere terugbetalingstermen dan traditionele leningen. Mogelijk moet u de lening terugbetalen in dertig tot zestig dagen. Als u de lening niet terugbetaalt, kunt u extra kosten maken, en het risico lopen uw onderpand te verliezen. Om deze reden zijn pandjeswinkels geen goede optie voor iedereen.

Een ander nadeel van pandjeswinkels is dat ze uw betalingen niet melden aan kredietbureaus. Dit kan een negatieve invloed hebben op uw kredietscore. Bovendien, als u in gebreke blijft met de lening, zal de pandjeshop het onderpand behouden en zijn verliezen proberen terug te verdienen door het te verkopen. Desondanks zijn pandjeswinkels een uitstekende optie voor degenen die snel contant geld nodig hebben, maar geen credit scores hebben.

Pionwinkels hebben ook hogere rentetarieven dan de meeste andere geldschieters. Sommige pandjeswinkels brengen zelfs meer dan 25% rente in rekening op hun mini -leningen. Dit kan een last zijn voor sommige leners, dus het is aanbevolen om ze te vergelijken met andere opties voordat het een definitieve beslissing neemt.

Titelleningen

Een populaire manier om een kleine lening te krijgen zonder uw auto te gebruiken, is met een titellening. Dit type lening vereist geen goed krediet en u hoeft zich geen zorgen te maken over een faillissement in het verleden. In plaats daarvan hoeft u alleen maar een vast inkomen, een bewijs van adres en persoonlijke referenties te hebben. U moet ook een duidelijke titel voor uw voertuig hebben.

Deze leningen komen echter met hoge rentetarieven en terugbetalingsvoorwaarden. In de meeste gevallen moet u de lening binnen 15 tot 30 dagen afbetalen. Bovendien is de rente die in rekening worden gebracht op titelleningen meestal meer dan 300%, waardoor ze een kostbare optie zijn. Ook zijn de terugbetalingsvoorwaarden voor titelleningen korter dan die van traditionele leningen, die variëren van zes maanden tot drie jaar.

Een andere optie is om een contante voorschot te krijgen van een creditcard. Creditcards hebben hoge rentetarieven, maar ze zijn meestal niet zo hoog als titelleningen. U kunt ook met uw schuldeisers onderhandelen voor een kortlopende schuldenverlenging. Een persoonlijke lening is een andere optie, maar het vereist dat u onderpand opzet.

De vereisten voor het krijgen van een titellening variëren van staat tot staat. U moet uw autotitel naar het leningkantoor brengen. Lending Agents zullen dan berekenen hoeveel geld u kunt lenen op basis van de waarde van uw voertuig en uw sofinummer.

High-rente-afleveringsleningen

Hoewel ongedekte minibleningen en kortetermijnfinanciering geweldige manieren zijn om aan dringende behoeften te voldoen, zijn leningen met een hoge rente geen verstandige optie. Afhankelijk van uw financiële situatie is het misschien beter om te kijken naar een lage-leenoptie, waarmee u uw betalingen gemakkelijker kunt maken.

Leningen voor afbetaling zijn het beste voor mensen met een goede credit score, maar u moet op de hoogte zijn van hun nadelen. Ze hebben meestal lange terugbetalingsschema’s, dus zorg ervoor dat u de financiële mogelijkheid hebt om uw betalingen op tijd te doen en op de hoogte zijn van eventuele vooruitbetalingskosten. In gebreke blijven van een lening van een afbetaling kan uw kredietwaardigheid schaden en voorkomen dat u toekomstige leningen krijgt. Er zijn verschillende soorten afbetalingsleningen beschikbaar, waaronder die van een bank, kredietunie of online geldschieter. Elk type afbetalingslening heeft verschillende voordelen.

Als u een kleiner bedrag nodig heeft, kunt u een lening op korte termijn van een vertrouwde bron overwegen. De meeste van dit soort leningen zijn binnen een dag of twee goedgekeurd, maar hun hoge rentetarieven kunnen het moeilijk maken om de schuld na verloop van tijd af te lossen. Een lening op korte termijn van een vriend of familielid is een risicovolle optie omdat het een belangrijke relatie kan verzuren. Gelukkig zijn er online geldschieters die u kunnen helpen de juiste lening voor de juiste prijs te vinden.

Beveiligde leningen

Beveiligde minibleningen zijn een goede optie voor consumenten die geen kredietgeschiedenis hebben. Deze leningen vereisen een contante aanbetaling als onderpand en de geldschieter kan deze in beslag nemen als de kredietnemer de betalingen niet doet. Bovendien hebben deze leningen lagere rentetarieven dan ongedekte. Het nadeel van beveiligde mini -leningen is dat de kredietnemer rente moet betalen over de lening, evenals vergoedingen en boetes.

De nadelen van beveiligde leningen omvatten het risico om het onderpand te verliezen, dat een auto of een huis kan zijn. Het is belangrijk om uw financiën grondig te beoordelen voordat u een beveiligde lening aanvraagt. Zorg er ook voor dat u de voorwaarden van onderpand en het hele leningproces begrijpt. Zorg er altijd voor dat u zich de terugbetalingen kunt veroorloven.

Een beveiligde lening vereist dat u uw budget en andere bestaande schuld moet overwegen voordat u er een krijgt. U moet ook nadenken over de waarde van het onderpand dat u als onderpand kunt gebruiken. Dit kan contante rekeningen, uw eigen vermogen of andere waardevolle bezittingen omvatten.

Persoonlijke leningen

Een persoonlijke lening voor kleine bedragen kan voordeliger zijn dan creditcards en het kan u helpen schulden te consolideren. Deze leningen hebben lagere APR’s, wat betekent dat ze u kunnen helpen schulden sneller af te betalen. Ze zijn echter alleen geschikt voor mensen met een goed krediet. Om deze redenen is het belangrijk om te weten hoe u de juiste persoonlijke lening voor uw behoeften kunt kiezen.

Kleine persoonlijke leningen zijn verkrijgbaar bij verschillende geldschieters, waaronder banken, kredietverenigingen, online geldschieters en mobiele apps. Het enige dat u hoeft te doen, is een applicatie invullen en ondersteunende documentatie bieden. De kredietgever zal uw kredietgeschiedenis, inkomsten en schuld / inkomensratio evalueren voordat u u goedkeurt voor de lening. Kleine persoonlijke leningen zijn echter niet uw enige optie als u extra geld nodig hebt.

Hoewel traditionele geldschieters mogelijk een kleiner bedrag kunnen bieden, kunnen online geldschieters mogelijk betere tarieven en voorwaarden bieden. U kunt ook een gratis vergelijkingstool gebruiken aangeboden door zelfs Financial om de beste aanbiedingen voor uw situatie te identificeren. U kunt deze site gebruiken om meerdere leningen aan te vragen en ze naast elkaar te vergelijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Konsultasi Via WA Sekarang